naar Buitenlampentotaal sensor

Gebruiksaanwijzing

 

Tips SteinelTotaal.nl

Dagelijks krijgen de specialisten van BuitenlampenTotaal vele vragen over buitenlampen. Hierbij valt op dat regelmatig dezelfde vragen terugkomen. Als service naar de bezoekers van deze website zijn deze veelgestelde vragen met advies op een rijtje gezet. Inclusief onze - met plezier gegeven - antwoorden.

 

Moet ik mijn Steinel Sensorlampen onderhouden?
Tip: Ja, elke armatuur Steinel Sensorlampen heeft onderhoud nodig. Het type onderhoudsproduct is afhankelijk van het materiaal van de lamp. Advies: Gebruik echter nooit sterke reinigingsproducten bij armatuur: dit kan het materiaal aantasten. Gebruik bij voorkeur milieuvriendelijke onderhoudsmiddelen. In onze webshop vindt u de aanbevolen onderhoudsproducten voor uw Steinel Sensorlampen. Hiermee bent u verzekerd van een lange levensduur van uw Steinel Sensorlampen.

 

Hoe plaats ik staande Steinel Sensorlampen?
Tip: Het heeft de voorkeur om dit op een vaste ondergrond te doen. Indien u de Steinel Sensorlampen in de volle grond wilt plaatsen, gebruik dan een montagespie (zie in onze webshop). Advies: Zorg altijd dat de lamp iets boven de grond uitkomt, dit voorkomt het vuil worden door opspattend regenwater en voorkomt het aantasten van de Steinel Sensorlampen-coating door eventuele aanwezige grondzuren.

 

Hoe bepaal ik de lichtsterkte van de Steinel Sensorlampen?
Tip: Ga op de plaats staan waarvandaan u het meest op de tuin kijkt. Maak voor uzelf een keuze wat u uit wilt lichten: hierop kunt u de lichtsterkte baseren. Advies: Gebruik bij voorkeur een zogenaamde spaarlamp, de aanbevolen spaarlampen voor Steinel Sensorlampen vindt u ook in onze webshop.

 

Zit er bevestigingsmateriaal bij de Steinel Sensorlampen?
Tip: Doordat het sterk afhankelijk is van de ondergrond waarop u uw Steinel Sensorlampen monteert, zijn deze meestal niet mee geleverd. Advies: Gebruik bij voorkeur nylon of rubberringen tussen de bevestigingsmaterialen en Steinel Sensorlampen om beschadiging van de coating te voorkomen.

 

Hoe word de maat weergegeven van Steinel Sensorlampen?
Tip: De afmetingen zijn maten van de uiterste meetpunten van een lamp. Advies: Dus bij een lamp die op een muursteun bevestigd is, telt het onderste puntje van de muursteun tot het bovenste puntje van de lamp.

 

Wat betekenen de afkortingen bij afmeting?
Tip: De afkortingen die bij afmetingen van de Steinel Sensorlampen staan betekenen het volgende:

·         H = Hoogte

·         B = Breedte

·         D = Diepte,

·         VM = VoetMaat

       

 Advies: Kijk zorgvuldig naar de afmetingen en probeer u die zo goed mogelijk in te beelden hoe groot de buitenverlichting daadwerkelijk is.