naar Buitenlampentotaal sensor

Gebruiksaanwijzing

 

Onze sterke punten

1. Grootste Assortiment van Nederland
Wij bieden u het grootste assortiment Steinel buitenverlichting van Nederland in een overzichtelijke webshop en showtuin. Nagenoeg elke lamp die in Europa leverbaar is leveren we tegen scherpe prijzen. Mocht u een lamp zoeken welke niet in de shop staat, laat het ons weten want mogelijk hebben we hem wel in ons assortiment.

 

2. Garantie
De garantietermijn die we bieden staat vermeld bij elk product. De kwaliteit van de producten houden we voordurend in de gaten, daardoor kunnen we u volledige garantie bieden op uw aankoop.

 

3. Al 40 jaar betrouwbaar
In de afgelopen 40 jaar hebben we de juiste ervaring op verlichtingsgebied. In die periode worden we nog wekelijks bijgeschoold om onze kennis op hoog nivo te houden. De betrouwbaarheid van ons bedrijf getuigd wel uit de vele vaste klanten die al meer dan 40 jaar trouw zijn.

 

4. Veilig betalen
Betalen kunt u gemakkelijk en veilig doen met iDEAL, deze betaalmogelijkheid is uiterst veilig en word door ons dagelijks getest. Ideal is het veiligste en betrouwbaarste betaalmiddel en garandeert een snelle levering. Tevens bieden we u de mogelijkheid om achteraf te betalen, u ontvangt dan een factuur nadat u de artikelen in huis hebt.

 

5. Afhaalpunt Opheusden
In Opheusden kunt u uw bestelling afhalen. In de gezellige dorpswinkel van ‘Piet van Walsem’, welke de oprichter is van SteinelTotaal, staat uw bestelling klaar. U kunt dan tevens nog even rondneuzen in de LampenTuin.

 

6. Geen bezorgkosten

Bij orders boven de 100,- berekenen wij geen bezorgkosten.Bij orders onder de 100,- vragen wij een bijdrage van 3,95.

 

7. Snelle levering

Door de grote voorraad kunnen we zeer snel uw producten versturen, de levertijd van een voorraad product is doorgaans 1 werkdag. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan word uw order doorgaans binnen 5 tot 10 werkdagen geleverd. Indien u een spoedbestelling wenst kunt u dat aangeven bij de bestelling. 

 

8. Webshop Keurmerken

Wij zijn aangesloten bij diverse Webshop Keurmerken, dit geeft u de volledige zekerheid van het juist verwerken en uitleveren van producten bij BuitenlampenTotaal. Deze keurmerken beschermen u tegen ondeugdelijke webwinkels. Continue word gekeken of we eerlijk en correct onze klanten behandelen met de bijbehorende service. Één Keurmerk vinden wij zelf niet voldoende, daarom zijn we aangesloten bij o.a. ThuiswinkelWaarborg, ‘WebshopKeurmerk’ en ‘MKBoK’.