naar Buitenlampentotaal sensor

Gebruiksaanwijzing

Steinel Solar tuinlamp met sensor X Solar GL-S led Steinel 671211
Solar tuinlamp met sensor X Solar GL-S led - Bewegingssensor Lamp Modern - Steinel 671211 - € 373,95 Voeg toe aan favorieten Solar tuinlamp met sensor X Solar GL-S led € 477,95 | € 373,95
Productnummer
Steinel 671211
Afmeting (B x D x H)
L = Lengte
B = Breedte
D = Diepte
H = Hoogte
∅ = Diameter
VM = Voetmaat
19,4 x 18,8 x 32,8 cm
Spots
1
Schijnrichting
Down
Productsoort
Spot
Materiaal
Aluminium
Voltage
Op batterij
IP-waarde
44
Venster
Polycarbonaat
Lichtbron
Inclusief
Fitting
Led paneel
Lichtsoort
Led
Lichttemperatuur
4000
Lichtsoort aantal
1
Lichtkleur
Zacht wit
Wattage
2
Sensor
Met bewegingssensor
Spottype
Opbouw
Garantie
3
Aantal lumen
150
Solar
1
Kleur
Zilvergrijs
Prijs
van € 477,95 voor € 373,95

Deel dit product


Omschrijving
Een buitenlamp redt het niet als hij alleen goed licht geeft. Het is tegenwoordig even belangrijk dat hij qua uiterlijk past bij de stijl van de tuin of van het huis. Met deze spot X Solar GL-S design hoeft u daar niet over in te zitten. Naast een goede verspreiding van het licht past deze X Solar GL-S zich moeiteloos aan, aan de stijl van uw tuin en/of huis.Met de meegeleverde lichtbron van 2 watt hoeft u er niet over in te zitten dat u in het donker komt te staan. Deze lichtbron levert een lichtopbrengst van 150 lumen.Laat een kunstmatig oog het werk doen. Komt u in het donker thuis, dan moet u eerst naar binnen om de verlichting aan te doen. Voorkom dit door een buitenlamp met een bewegingssensor aan te schaffen. Door de verschillende instelmogelijkheden kunt u op het gewenste moment het licht aan laten gaan en voor de gewenste periode het licht laten branden.

Energiezuinige verlichting én op zonne-energie. U zou het haast twee vliegen in één klap kunnen noemen. Overdag wordt de accu van het armatuur opgeladen doormiddel van het zonnepaneel. Als het donker wordt, wordt de led lichtbron automatisch ingeschakeld. Zo kunt u zonder gedoe met snoer en kabels toch genieten van de sfeervolle verlichting van deze spot X Solar GL-S.
Nadat u het armatuur geplaatst heeft, kunt u deze nog de gewenste richting in stellen. Zo kunt u het perfect lichtbeeld creëren rondom uw huis.
Weer of geen weer? De IP-waarde van 44 zorgt ervoor dat deze buitenlamp in alle weersomstandigheden gewoon zijn werk blijft doen.

Klanten die dit product kochten bestelden ook: