naar Buitenlampentotaal sensor

Gebruiksaanwijzing

Steinel Solar tuinlamp met sensor X Solar GL-S led Steinel 671204
Solar tuinlamp met sensor X Solar GL-S led - Bewegingssensor Lamp Modern - Steinel 671204 - € 341,95 Voeg toe aan favorieten Solar tuinlamp met sensor X Solar GL-S led € 417,95 | € 341,95
Productnummer
Steinel 671204
Afmeting (B x D x H)
L = Lengte
B = Breedte
D = Diepte
H = Hoogte
∅ = Diameter
VM = Voetmaat
19,4 x 18,8 x 62,8 cm
Spots
1
Schijnrichting
Down
Productsoort
Staande lamp
Materiaal
Aluminium
Voltage
Op batterij
IP-waarde
44
Venster
Polycarbonaat
Lichtbron
Inclusief
Fitting
Led paneel
Lichtsoort
Led
Lichttemperatuur
4000
Lichtsoort aantal
1
Lichtkleur
Zacht wit
Wattage
2
Sensor
Met bewegingssensor
Spottype
Opbouw
Garantie
3
Aantal lumen
150
Solar
1
Kleur
Wit
Prijs
van € 417,95 voor € 341,95

Deel dit product


Omschrijving
Stevig materiaal en hoogwaardige kwaliteit. Twee eisen waar iedere buitenlamp aan moet voldoen. Ook bij deze staande lamp X Solar GL-S is dat het geval. Deze buitenlamp is gemaakt van aluminium, en kan daardoor wel tegen een stootje. De IP-waarde van 44 zorgt ervoor dat deze staande lamp X Solar GL-S bestand is tegen verschillende weersinvloeden.
Als u uw strakke tuin wat extra's wilt bieden, dan zit u bij deze buitenlamp goed. Dit neemt echter niet weg dat deze designvolle buitenlamp niet toepasbaar is in andere stijlen tuinen.Vraag alleen om licht als u het echt nodig heeft. Met deze staande lamp hoeft u niet bang te zijn dat u in het donker thuis komt. Zodra de sensor beweging detecteert, schakelt hij direct de verlichting in. Tevens voegt een buitenlamp met bewegingssensor extra veiligheid toe aan uw huis en tuin.
De meegeleverde lichtbron bij deze staande lamp zorgt ervoor dat u geen extra geld hoeft te spenderen aan de aanschaf van een lichtbron. De buitenlamp is uitgerust met een 2 watt led lichtbron. De lichtkleur van deze meegeleverde lichtbron is zacht wit en zorgt voor voldoende verlichting rondom uit huis.

Geen stroom in uw tuin? Geen probleem! Met de Steinel X Solar GL-S heeft u geen stroom nodig omdat deze op een accu werkt. Overdag wordt dankzij het zonnepaneel de accu opgeladen, om zodoende 's nachts voldoende licht te geven in uw tuin.

Klanten die dit product kochten bestelden ook: