naar Buitenlampentotaal sensor

Gebruiksaanwijzing

Steinel Sensor buitenlamp L800 led 671419
Sensor buitenlamp L800 led - Bewegingssensor Lamp Modern - 671419 - € 170,95 Voeg toe aan favorieten Sensor buitenlamp L800 led € 252,95 | € 170,95
Productnummer
Steinel 671419
Afmeting (B x D x H)
L = Lengte
B = Breedte
D = Diepte
H = Hoogte
∅ = Diameter
VM = Voetmaat
23 x 14,5 x 8,8 cm
Spots
1
Schijnrichting
Down
Productsoort
Wandlamp
Materiaal
Aluminium
Voltage
230 volt
IP-waarde
44
Venster
Polycarbonaat
Lichtbron
Inclusief
Fitting
Led paneel
Lichtsoort
Led
Lichttemperatuur
3000
Lichtsoort aantal
1
Lichtkleur
Warm wit
Wattage
10
Sensor
Met bewegingssensor
Spottype
Opbouw
Garantie
3
Aantal lumen
440
Kleur
Zilvergrijs
Prijs
van € 252,95 voor € 170,95

Deel dit product


Omschrijving

Steinel L 800 iHF zilvergrijs

Met de L 800 van Steinel combineert u krachtige verlichting met vele veilige oplossingen voor de ruimte om uw huis. Het mooie aan de Steinel L 800 is dat deze is uitgerust met een bewegingssensor, maar deze sensor is aan de buitenkant niet te zien.

Intelligente bewegingssensor

De L 800 is uitgerust met een intelligente bewegingssensor die ervoor zorgt dat de lichtbron alleen wordt ingeschakeld als u wilt dat het gebeurt. De 160 graden sensor is uitgerust met een intelligente HF-techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de sensor alleen naar menselijke bewegingen kijkt. Andere bewegingen zoals bomen, struiken en dieren worden genegeerd. De sensor heeft een bereik van maximaal 5 meter, maar kan naar wens worden ingesteld. Daarnaast kan ook de Lux ingesteld worden van 2-2000. Door dit naar wens in te stellen wordt de sensor bij de juiste schemering geactiveerd.

Functionele App

De L 800 is eenvoudig in te stellen via de Steinel-App in combinatie met Bluetooth. Hierdoor hoeft u niet bij het armatuur zelf de juiste instellingen te doen. Ook het eventueel achteraf aanpassen van het bereik of de brandtijd kan eenvoudig via de app geregeld worden. De app kan worden gedownload via de Google play store voor Android apparaten of via de App Store voor Apple apparaten. U kunt het bereik van de sensor aanpassen (van 1 tot 5 meter) en het aantal Lux instellen. Hiermee kunt u bepalen bij welke schemering de sensor in werking moet worden gesteld. Daarnaast kunt u ook de lichtbron voor 4 uur aan één stuk laten branden door sensor overschrijden via de app. Zo kunt u de verlichting ook gebruiken als u ?s avonds buiten wilt zitten.

U kunt via de app ook de sterkte van de lichtbron instellen. De sterkte van de lichtbron is in te stellen van 50% tot 100% als de sensor beweging detecteert. Daarnaast kunt u ook de lichtsterkte van de nachtstand instellen tussen de 10% en 50%. En als dat nog niet genoeg is kunt u via de app ook instellen hoe lang de lichtbron moet blijven branden op het moment dat de sensor beweging detecteert. Dit kan van 5 seconden tot 60 minuten.

Indien u meerdere producten uit deze serie aan uw huis heeft hangen kunt u deze met de App aan elkaar koppelen. Hierdoor hebben de armaturen allemaal dezelfde instellingen en gaan ze tegelijk aan als een van de armaturen beweging detecteert.

Specificaties

De 671419 is gemaakt van aluminium en UV-bestendig plastic. Doordat het venster UV-bestendig is verkleurt deze door de tijd niet door de zon. De L 800 is uitgerust met een 12,5 watt led lichtbron die op volledige sterkte 612 lumen produceert. De lichtbron heeft een warm witte lichtbron met een lichttemperatuur van 3000K. De warme witte lichtbron is te dimmen naar sfeervolle verlichting voor een heerlijk avondje op het terras. Dankzij de IP-waarde van 44 blijft deze L 800 gewoon zijn werk doen in alle weersomstandigheden.

Binnen dezelfde familie

De L 800 in het antraciet is ook in het antraciet te krijgen. Daarnaast is er een variant te krijgen die zowel omhoog als naar beneden schijnt. Dit is de L 810 in het antraciet en in het zilvergrijs.

Klanten die dit product kochten bestelden ook: