naar Buitenlampentotaal sensor

Gebruiksaanwijzing

Steinel RVS wandlamp L12 met bewegingsmelder Steinel 657918
RVS wandlamp L12 met bewegingsmelder - Bewegingssensor Lamp Modern - Steinel 657918 - € 59,95 Voeg toe aan favorieten RVS wandlamp L12 met bewegingsmelder € 88,95 | € 59,95
Productnummer
Steinel 657918
Afmeting (B x D x H)
L = Lengte
B = Breedte
D = Diepte
H = Hoogte
∅ = Diameter
VM = Voetmaat
15,5 x 12 x 27,9 cm
Productsoort
Wandlamp
Materiaal
Aluminium
Voltage
230 volt
IP-waarde
44
Lichtbron
Exclusief
Fitting
E27
Geschikt voor
Led
Lichtsoort aantal
1
Wattage
60
Sensor
Met bewegingssensor
Garantie
3
Kleur
Zilvergrijs
Prijs
van € 88,95 voor € 59,95

Deel dit product


Omschrijving
Een buitenlamp redt het niet als hij alleen goed licht geeft. Het is tegenwoordig even belangrijk dat hij qua uiterlijk past bij de stijl van de tuin of van het huis. Met deze wandlamp L12 design hoeft u daar niet over in te zitten. Naast een goede verspreiding van het licht past deze L12 zich moeiteloos aan, aan de stijl van uw tuin en/of huis.Doordat er geen lichtbron bij dit armatuur wordt meegeleverd, kunt zelf bepalen hoe sterk u de omgeving wilt verlichten. Gebruikt u het armatuur puur als sfeerverlichting, kies dan voor een sfeervolle led lichtbron van 4 of 5 watt. Wilt u de omgeving bij uw tuin of huis sterk verlichten? Kies dan voor een krachtige led lichtbron van 6 of 7 watt. De enige voorwaarden waarmee u rekening dient te houden is dat er maximaal 60 watt in mag en dat de lichtbron een e27 fitting moet hebben.

Laat een kunstmatig oog het werk doen. Komt u in het donker thuis, dan moet u eerst naar binnen om de verlichting aan te doen. Voorkom dit door een buitenlamp met een bewegingssensor aan te schaffen. Door de verschillende instelmogelijkheden kunt u op het gewenste moment het licht aan laten gaan en voor de gewenste periode het licht laten branden.

Weer of geen weer? De IP-waarde van 44 zorgt ervoor dat deze buitenlamp in alle weersomstandigheden gewoon zijn werk blijft doen.

Klanten die dit product kochten bestelden ook: